Sâmbătă dimineața încep meciurile de calificare ale Trofeului Municipiului Bacău la tenis. Organizată de SCM Bacău și finanțată de Consiliul Local Bacău, tradiționala competiție oferă premii în valoare de 25.000 dolari plus ospitalitate, ceea ce face ca și la ediția din acest an numărul participanților din străinătate să fie unul însemnat.

„Ne bucurăm că Bacăul continuă să fie prins în circuitul internațional al tenisului de calitate prin acest turneu pe care-l găzduim încă de la finalul anilor ’90”, a declarat directorul SCM Bacău, Relu Auraș.

Meciurile de calificare se vor derula pe parcursul a trei zile, de marți urmând să aibă loc partidele de pe tabloul principal. Pe lista participanților se regăsesc și cinci reprezentanți ai gazdelor de la SCM Bacău: Alexandru Manole, Petru Berdilă, Tudor Diaconu, Bogdan Manole și Patriciu Balint.

Astăzi se va decide care dintre aceștia vor fi prezenți în calificări și care vor beneficia de wild-card-uri. În ceea ce privește tabloul principal de 18, aici regăsim și trei tenismeni români: Dragoș Dima, Adrian Ungur și Nicolae Frunză. Cel mai bun ranking al Trofeului Municipiului Bacău 2018 îl are argentinianul Hernan Casanova, aflat pe locul 256 în ierarhia ATP.

Alte articole