Patru din cei cinci tenismeni bacauani angrenati in calificarile pentru un loc pe tabolul de 32 al Trofeului Municipiului Bacau au fost eliminati. Singurul “supravietuitor” este Matei Avram (SCM Bacau), care l-a invins ieri, dupa un meci spectaculos, cu 6-7 (2), 6-2, 6-3 pe Sorin Iordache. Pentru a ajunge pe tabloul principal al turneului organizat cu sprijinul Consiliului Local Bacau, FRT, SCM si Simba Invest si dotat cu premii in valoare de 25.000 dolari plus ospitalitate, Avram va trebui sa treaca si de turul trei al calificarilor, programat azi si in care il va intâlni pe Andrei Jianu.

In primul tur al calificarilor, Marian Prajescu (SCM Bacau) a fost eliminat cu 6-4, 7-5 de Iulian Crisan Zara, coechipierul sau, Sabin Saveluc a cedat cu 6-1, 6-0 confruntarea cu Vlad Mocanu, in timp ce Stefan Casuneanu (CSM Onesti) a pierdut cu 6-1, 6-1 meciul sustinut in compania lui Andrei Marinescu. Ieri a venit rândul unui alt bacauan prezent in calificari, Petru Berdila, sa paraseasca Trofeul Municipiului Bacau.

Tenismenul in vârsta de 16 ani legitimat la SCM Bacau a fost invins cu 6-3, 6-0 de Andrei Jianu, adversarul de azi al lui Matei Avram. In cazul in care Avram va reusi sa câstige azi, in turul trei al calificarilor, Bacaul va avea trei reprezentanti pe tabloul principal al competitiei, in conditiile in care Alexandru Manole si Tudor Diaconu, ambii componenti ai SCM-ului, sunt beneficiari ai câte unui wild-card oferit de organizatori. La turneu, al carui tablou principal va debuta marti si-au anuntat prezenta si Marius Copil, care va concura la simplu, dar si Victor Hanescu, care va face cuplu in proba de dublu cu Victor Cornea.

PUBLICITATE

In final, sa notam ca, in timp ce Alexandru Manole se pregateste de primul meci de pe tabloul principal al Trofeului Municipiului Bacau, fratele sau, Bogdan a incheiat cu doua medalii de bronz Campionatul National U14 de Vara. La Nationalele de la Bucuresti, Bogdan Manole a cucerit bronzul atât la individual, unde a fost invins in semifinale cu 4-6, 6-2, 6-3 de noul campion, Nicholas Ionel, cât si la dublu, unde a facut pereche cu bucuresteanul Andrei Andrei.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ