Kamil Majchrzak, stânga, l-a invins cu 6-1, 6-2 pe Dragos Dima in finala turneului bacauan

Pentru al doilea an consecutiv, Trofeul Municipiului Bacau la tenis, turneu dotat cu premii in valoare de 15.000 dolari plus ospitalitate revine unui sportiv in vârsta de 19 ani.

Daca anul trecut, câstig de cauza a avut suedezul de origine etiopiana Elias Ymer (actualmente locul 175 ATP), acum, invingator a fost polonezul Kamil Majchrzak, care ocupa locul 360 in ierarhia mondiala. In finala de simplu desfasurata sâmbata, la prânz, pe terenul 1 al bazei SCM Bacau, Majchrzak l-a invins fara probleme, cu 6-1, 6-2 pe românul Dragos Dima.

“Am vrut sa-mi iau revansa pentru infrângerea suferita in urma cu o saptamâna, in fata lui Dragos, in turneul de la Bucuresti si am reusit. Am jucat foarte bine, am condus meciul si nu l-am lasat pe Dragos sa intoarca situatia.

Ma bucur ca publicul a apreciat evolutia mea, chiar daca de cealata parte a fileului se afla un tenismen român. M-am simtit foarte bine la Bacau; imi place orasul, vremea, dar si modul in care am foat tratat de catre gazde, si aici ma refer atât la organizatorii turneului, cât si la localnici, in general.

Parca ma aflam acasa, in Polonia, nu in strainatate”, a declarat la final Kamil Majchrzak, aflat la al patrulea turneu de profil pe care si-l adjudeca, dupa cele doua câstigate in Spania si unul in Slovacia.

“Tinta mea este sa devin numarul 1 mondial”, a concluzionat invingatorul editiei 2015 a Trofeul Municipiului Bacau, turneu organizat de Consiliul Local Bacau, FRT, Simba Invest si SCM Bacau. La dublu, competitia a revenit perechii chiliene Hans Podlipnik- Castillo)/ Juan Carlos Saez, care a trecut in finala cu 6-3, 4-6 (10-7) e Alexandru Daniel Carpen (România)/ Ilija Vucic (Serbia).


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ