Sâmbata dimineata va debuta, pe terenurile Bazei SCM Bacau, cea de a sasea editie a Trofeului Elisa la tenis. Competitia de categoria A, din circuitul national FRT, va reuni de o parte si de alta a fileului crema tenisului românesc, la nivel de Under 14. Cei 48 de tenismeni (32 la masculin si 16 la feminin) se vor bate pentru puncte importante la nivelul ierarhiei nationale.

„Ne bucuram ca putem continua traditia Trofeului Elisa, cu atât mai mult cu cât acest turneu este al doilea dupa Campionatele Nationale, la nivel de punctaj. Totodata, este imbucuratoare prezenta semnificativa a tenismenilor inscrisi la Trofeul Elisa, in special la masculin”, a declarat organizatorul competitiei, Mihai Ciuntea.

Gazdele de la SCM Bacau se vor alinia la start cu sase sportivi, toti figurând in competitia masculina: Bogdan Manole, Razvan Olaru, Stefan Alistar, Andrei Braescu, Gabriel Ungureanu si Calin Marinescu. Cel mai bine cotat bacauan este Bogdan Manole, care figureaza, de altfel, drept favoritul numarul unu al intrecerii. „Vreau sa câstig acest turneu, mai ales ca el se va desfasura la mine acasa”, a marturisit Bogdan Manole.

„Sper ca parcursul lui Bogdan sa fie unul bun, dar care sa includa neaparat meciuri tari. Avem nevoie de astfel de jocuri”, a subliniat antrenorul lui Manole, Gabi Ciuntea. Alaturi de tenismenii de la SCM, Bacaul va conta si pe alti sportivi, precum David Perju si Matteo Maxim (legitimati la Dinamo Bucuresti), ca si pe onestenii Stefan Scurtu si Vlad Vasluianu.

Daca turneul masculin se bucura de o prezenta numeroasa din partea tenismenilor bacauani, in schimb la feminin este seceta mare: nicio reprezentanta a gazdelor nu se regaseste pe tabloul de 16. Din fericire, onoarea gazdelor este salvata de onesteanca Victoria Maican (CSM Tema Sport), cotata drept favorita numarul 7. Principala favorita la feminin este bucuresteanca Theodora Iosub.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ