Editia din acest an a Trofeului Elisa la tenis, competitie din Circuitul National FRT gazduita de baza SCM Bacau isi va desemna astazi câstigatorii. La 14 ani feminin, finala le va aduce fata in fata pe iesencele Daria Maria Munteanu (CS Coreco) si Maria Bianca Andrei (CFR Iasi 2002).

Ieri, in semifinale, Munteanu a eliminat-o cu 6-2, 6-1 pe favorita nr. 1 a turneului, Lavinia Tanasie (CS Kofke), in timp ce Andrei a trecut cu 6-1, 7-6(6) de craioveanca Alexia Tecu. La 14 ani masculin turneul se joaca in sah, iar câstigatorul va fi decis intre Razvan Aghion (CFR Iasi) si Adrian Gheorghe (CSM Braila).

Ambii au câte doua victorii (Aghion a trecut cu 6-3, 7-6 de Ion Straciuc si cu 6-3, 6-3 de David Perju, in timp Gheorghe s-a impus cu 6-2, 6-1 in fata lui Straciuc si cu 6-0, 6-4 contra lui Perju), astfel incât cine va invinge in meciul direct de azi, va cuceri trofeul. Cele doua finale de azi se vor disputa succesiv, incepând cu orele 9.30.

loading...

Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ