Trofeul Elisa la tenis, turneu de categoria A din Circuitul FRT gazduit de baza SCM Bacau, a ajuns in fazele finale.

Astazi este programata finala la feminin, intre Aida Sobh (Politehnica Alexandria), care a trecut, ieri, in semifinale, cu 6-0, 6-3 de aradeanca Iulia Marko si Simona Ogescu (ACS Tenis Masters), invingatoare in penultimul act al competitiei cu 6-2, 7-5 in fata bucurestencei Theodora Iosub.

La masculin, ieri, in “sferturi”, s-au inregistrat rezultatele: Bogdan Manole (SCM Bacau) -Stefan Dediu (CFR Iasi 2002) 6-2, 6-2, Cosmin Lazar (Sportul Studentesc) – Claudiu Schinteie (Dinamo) 6-3, 6-4, Stefan Andrei (Dacia Galati) – Dan Nanu (Atletic Roman) 6-0, 2-0, retras medical si Ioan Alexandru Chirita (ACS Tenis Masters) – Ciprian David (Daimon SC) 1-6, 6-2, 6-3. Azi, in semifinale, Manole il intâlneste pe Lazar, iar Andrei se va confrunta cu Chirita.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ