Foto: finalele de pâna acum au fost câstigate de jucatorii oaspeti

Inceputa in weekend si cu o participare de aproape 100 de sportivi la categoriile 10, 12, 14 si 16 ani atât la fete, cât si la baieti, Cupa DJTS SCM Bacau a ajuns in fazele terminale, ieri jucându-se primele finale.

Astfel, finala 10 ani feminin a fost câstigata de Alina Stan (Iasi) care s-a impus cu 6-0; 6-2 in fata Sarei Perju, jucatoare legitimata la Dinamo Bucuresti. La aceeasi categorie de vârsta dar la masculin, titlul a fost adjudecat de Eric Nita (Ploiesti) care a câstigat finala jucata cu George Damoc (Roman) cu 6-2; 7-5.

La 12 ani feminin, competitie cu patru participante care au jucat in sistem „fiecare cu fiecare”, titlul i-a revenit Mariei Sabina Simionica din Iasi, care s-a impus in toate intâlnirile. Categoria 14 ani masculin a fost adjudecata de Alexandru Luca (Iasi) care s-a impus in fata lui Vlad Prahoveanu (Brasov) cu 6-1; 7-5, iar la feminin Adela Farcasel (Roman) s-a impus in fata concitadinei Ana Cobuz cu 7-5; 6-1.

PUBLICITATE

Ultimile meciuri de la Cupa DJTS SCM Bacau programate pentru astazi sunt finalele la 12 si 16 ani masculin, precum si meciul de dublu masculin, categorie de vârsta 12 ani.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ