20 aprilie 2024
SportTenis/ JPT Doubles Tour: Ana Maria Chiriță, semifinalistă la dublu

Tenis/ JPT Doubles Tour: Ana Maria Chiriță, semifinalistă la dublu

Rezultate notabile în contul tenismenei antrenate de Radu Orzață la CSȘ Bacău, Ana Maria Chiriță la JPT Doubles Tour, turneu de categoria FRT derulat recent la București. Sportiva în vârstă de 16 ani s-a aflat pe podiumul probei de dublu în calitate de semifinalistă, pentru ca la mixt să se oprească în sferturile de finală.

La dublu, Ana Maria Chiriță a făcut pereche cu Alexia Adăscăliței (ACS TCC 2018), cele două trecând, pe rând, cu 6-1, 6-0 de Maria Alessia Jinga/ Iulia Stan și cu 6-0, 6-0 de cuplul E. Croitoru/ A. Mocanu, înainte de ceda în semifinale, la mare luptă, cu scorul de 2-6, 6-3 (8-10) în fața favoritelor 2, Ștefania Lazăr și Claudia Ogescu, care au câștigat și turneul.

La mixt, unde a existat un tablou de 32, perechea Ana Maria Chiriță (CSȘ Bacău)/ Radu Filipache (Văideanu Brașov) s-a impus cu 6-4, 6-4 în meciul cu M. Ganea/ A. Adăscăliței, pentru ca în confruntarea pentru accederea în semifinale să piardă cu 6-2, 6-0 în fața cuplului C. Măgureanu/ S. Jurcă.După un 2023 în care a reușit, printre altele, să cucerească bronzul la CN U16 la dublu mixt, să-și treacă în cont o semifinală de simplu la CN U18 și să-și adjudece Trofeul Cybernet Audi Center la Senioare, Ana Maria Chiriță dorește să ridice ștacheta în 2024. Semnele sunt mai mult decât încurajatoare.

spot_img
spot_img
- Advertisement -

Ultimele știri