Toamna foarte rodnica pentru Matei Avram. Tenismenul bacauan antrenat de Eugen Lupes si-a trecut in cont un nou titlu ITF.

Dupa victoria la dublu din septembrie la turneul ITF G5 de la Bucuresti si bronzul cu SCM Bacau la Nationalele pe Echipe U18, Avram a incheiat luna octombrie cu un succes la turneul ITF G4 ALfa TS Cupa desfasurat la Budapesta, unde s-a impus in proba de dublu alaturi de Alexandru Grigorescu.

In primul tur al competitiei din capitala Ungariei, perechea Avram/ Grigorescu a trecut cu 6-1, 6-2 de reprezentantii gazdelor, Fabian Maroszan si Olver Varga Toth, pentru ca in “sferturi” sa-i elimine pe bulgarii Martin Atanasov si Alexandr Lazarov cu scorul de 6-3, 6-0.

PUBLICITATE

In semifinale, perechea Matei Avram/ Alexandru Grigorescu a avut o revenire notabila in meciul disputat contra compatriotilor Calin Manda si Cristian Stefan Moldova, impunându-se cu 1-6, 7-5 si 10-3. In ultimul act al competitiei, Avram si Grogorescu i-au avut ca adversari pe polonezii Piotr Matuszewski si Michal Sikorski, pe care i-au invins cu 6-1, 7-5.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ