Bacaul serveste, campionii raspund. Sâmbata incepe o noua editie a Trofeului Municipiului Bacau la tenis, competitie organizata cu sprijinul Consiliului Local, FRT, SCM Bacau si Simba Invest. Din punct de vedere al premiilor, este cea mai ofertanta de pâna acum: 25.000 dolari plus ospitalitate, 20.000 fiind oferiti de Consiliul Local Bacau, iar alti 5.000 venind dinspre Federatia Internationala. “Dupa cel de la Bucuresti, turneul nostru este cel mai puternic din România”, a precizat antrenorul SCM Bacau, Mihai Ciuntea.

Participantii sunt si ei la inaltime. Cel mai bine cotat in ierarhia mondiala este spaniolul Jordi Samper Montana (216 ATP), care s-a impus la editia din 2013 a Trofeului Municipiului Bacau. Alti favoriti cu staif si…ranking sunt sârbul Miljan Zekic (243), columbianul Nicolas Barrientos (245), ecuadorianul Giovanni Lapentti (246) si argentinianul Tomas Lipovsek Puches (260). Dintre români, cel mai bun punctaj il are Petru Luncanu (398), pe tabloul de 32 figurând insa si finalistul de anul trecut, Dragos Dima.

Calificarile, care se vor derula de sâmbata pâna luni, vor gasi la start si patru bacauani (Matei Avram, Sabin Saveluc, Petru Berdila si Marian Georgescu), in timp ce pe tabloul principal, ale carui meciuri vor demara marti si se vor incheia duminica, 29 mai, atunci când e programata finala, figureaza doi reprezentanti ai SCM Bacau, posesori de wild-card: proaspatul campion national U18 Alex Manole si Marian Prajescu. Prin urmare, e vremea tenisului. Numai sa tina si…vremea!


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ