17 aprilie 2024
SportTenis: Începe Cupa DJS-SCM

Tenis: Începe Cupa DJS-SCM

Baza sportivă a SCM Bacău va găzdui începând de sâmbătă, 19 august, ediția 2023 a tradiționalului turneu de tenis Cupa DJS-SCM, organizat de Direcția Județeană de Sport Bacău și SCM Bacău, competiție ce se va derula până pe 23 august.

Turneul se adresează categoriilor 10 ani băieți și fete, 12 ani băieți și fete, 14 ani băieți și fete, seniori și senioare, la acest eveniment anunțându-și deja participarea peste 70 de sportivi de la mai multe cluburi din țară. Această competiție se regăsește în calendarul competițional al Federației Române de Tenis.

„Este una dintre cele mai vechi competiții pe care le desfășurăm, în colaborare cu Direcția Județeană de Sport Bacău, cărora le mulțumim. Încurajăm astfel practicarea tenisului și în general a sportului. Sigur, mi-aș dori să văd câți mai mulți legitimați la SCM pe podium, și în general mi-ar plăcea să fie câți mai mulți copii, pentru că ei sunt viitorul. Așteptăm să vedem meciuri spectaculoase iar copiii care vor juca la acest turneu, sperăm să îi vedem în viitor la competiții importante”, a declarat Ion Șarban, președintele turneului și director SCM Bacău.Și foarte important, în urma acestui turneu, participanții vor beneficia de puncte în clasamentul Federației Române de Tenis, ceea ce va face ca „lupta” la fileu să fie mai aprigă și jocurile mai spectaculoase.

spot_img
spot_img
- Advertisement -

Ultimele știri