Tare la 14 ani

Cea de-a patra editie Trofeului Elisa la tenis, programata in acest week-end pe terenurile Bazei SCM Bacau isi va prinde la butoniera intrecerile categoriei 14 ani, incluse in Circuitul National FRT. Conform tabloului de inscrieri, categoria 14 ani isi taie partea leului nu doar in privinta numarului de puncte puse in joc, ci si referitor la numarul de participanti: peste 20.

“Dar categoria 12 ani vine puternic din urma, veti vedea! Vom avea multi copii aici”, a precizat antrenorul coordonator al SCM Bacau, Mihai Ciuntea, care estimeaza ca numarul total al tenismenilor prezenti la editia din acest an va depasi pragul sutei: “O suta de participanti reprezinta o cifra buna in conditiile crizei de azi. Pentru orice eventualitate, avem pregatite si câte patru wild-carduri pentru fiecare categorie de vârsta”.

Federatia e out

PUBLICITATE

Despre tenis si criza a vorbit la conferinta de presa de ieri si Vasile Manole, sponsorul principal al Trofeului Elisa. “Din pacate, criza a dus la o scadere constanta si semnificativa a numarului de participanti la turneele de tenis din tara. Un rol negativ il joaca, fara doar si poate, si Federatia care, in loc sa sprijine financiar competitiile, si-a diminuat bugetul”, a declarat Manole.

“Pe noi nu poate decât sa ne bucure faptul ca acest turneu devenit traditional continua sa tina garda sus chiar si in conditiile grele de astazi, in care Federatia nu se mai implica deloc. Mai mult, iata ca editia din acest an a Trofeului Elisa a reusit sa includa si o categorie din Circuitul National FRT”, a punctat antrenorul Gabriel Ciuntea.

Fara ploaie!

Trofeul Elisa 2013 se va desfasura in perioada 13-17 iulie si va avea in program, pe lânga intrecerile de 14 ani, urmatoarele categoriii: 10, 12, 16, 18 ani si seniori, feminin si masculin. “Competitia se va desfasura in cele mai bune conditii, iar premiile vor fi pe masura valorii participantilor”, a dat asigurari Mihai Ciuntea.

“Ne dorim ca toti copiii nostri sa se impuna la majoritatea categoriilor la care sunt inscrisi”, si-a exprimat speranta antrenorul Gabriel Ciuntea, care va fi prezent si pe terenurile de joc: “Dar numai la dublu”. In final, sponsorul principal Vasile Manole si-a indreptat privirea si catre (Al) de Sus: “Pe vremuri, când era nevoie de ploaie, se scoteau icoanele.

Mai nou, in Bacau s-a vazut ca, daca vrei sa ploua, organizezi un turneu de tenis. Cu ajutorul lui Dumnezeu, speram sa avem parte de vreme buna la editia din acest an”. Ploaia poate, deci, sa ramâna pe fundul terenului. La fileu vine in forta cea de-a patra editie a Trofeului Elisa!


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ