De ieri, la Onesti, a inceput turneul de tenis pentru vetereani Gentlemen’s Cup. Aflata in cadrul circuitului ITF, fiind cotata drept o competitie de gradul 4, Gentlemen’s Tennis Cup, asa cum este denumirea oficiala, se adreseaza categoriilor de vârsta 35 de ani, 40, 45, 50, 55, 60 si 65.

La primele cinci categorii de vârsta tabloul este de 16, in timp ce la 60 de ani si la 65, competitia se deruleaza intr-un format redus din cauza numarului mai mic de participanti. La turneul international de la Onesti participa mai multi tenismeni bacauani, miza fiind, inainte de toate, punctele din clasamentul general.

De anul viitor, Bacaul s-ar putea inscrie, la rândul sau, printre gazdele turneelor internationale de veterani din circuitul ITF.

PUBLICITATE

“Pâna anul acesta, noi gazduiam Turneul Simba-Invest, un adevarat clasic al turneelor de veterani. Principalul sponsor, domnul Cristi Lungu, el insusi un participant asiduu al turneelor de gen, si-a propus ca din 2017 sa organizeze un turneu international de veterani in Bacau.

Daca ideea se va materializa, Bacaul ar avea doua importante turnee internationale in portofoliu: cel de veterani si, bineinteles, Cupa Municipiului Bacau”, a declarat coordonatorul sectiei de tenis a SCM Bacau, Mihai Ciuntea.

loading...

Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ