Program încărcat pe terenurile de tenis în luna august. Cap de afiș sunt Naționalele Under 18 de la Iași, al căror tablou principal a debutat ieri. La competiția din Copou participă și băcăuanul Bogdan Manole (foto), care ar urma să intre pe teren astăzi. Weekend-ul trecut, alți băcăuani au reintrat în circuit, cu prilejul turneului FRT de categoria 1 (2 la 14 ani) Cupa Primăriei Onești Vrancart.

Organizat de CS Tema Sport Onești, turneul a fost rezervat categoriilor de vârstă 10 ani și 14 ani, masculin și feminin. La 14 ani feminin, câștig de cauză a avut Amalia Sofia Nicoli (SCM Bacău), care a dovedit că se descurcă bine și în compania adversarelor mai mari ca vârstă.

Eleva antrenorului Eugen Lupeș și-a adjudecat turneul final cu două victorii (6-4, 6-4 în fața Karinei Onișor și 6-0, 6-0, abandon în fața Sarei Perju) și o înfrângere suferită în fața concitadinei Martina Haidoc (CSȘ Bacău), care a ocupat locul 4. La 14 ani masculin au fost două grupe, clasamentul final găsindu-i pe podium, în ordine, pe Dragoș Paraschiv (Unirea Focșani), Luca Adrian Dorache (CS Tema Sport Onești) si Alexandru Ioan Luca (TCM Roman). Competiția rezervată sportivelor de zece ani a fost câștigată de brăileanca Daria Duret, care a trecut în finală cu 4-1, 4-1 de Ruxandra Andrei (Coreco Iași).

La 10 ani băieți, succesul a revenit pietreanului David Dandu, victorios în ultimul act, disputant în compania lui Cristian Aciubotăriței (CS Nada Florilor Fălticeni) cu scorul de 4-0, 4-0.PUBLICITATE