Ultima competiție a sezonului, Cupa DJST-SCM la tenis de câmp, va debuta sâmbătă, 24 august, la Baza Sportivă a Sport Club Municipal Bacău și se va derula până miercuri, 28 august. Cupa DJST-SCM este o competiție rezervată copiilor de 10, 12, 14 și 16 ani, băieți și fete, simplu, și dublu pentru categoriile 12, 14 și 16 ani. La acest eveniment și-au anunțat prezența peste 100 de sportivi, în principal din orașele învecinate dar și din capitală.

„Scopul acestui turneu este verificarea sportivilor la sfârșit de sezon, dar și obținerea de puncte pentru îmbunătățirea situației din clasamente. Premiile vor fi oferite de Direcția Județeană de Sport și Tineret Bacău la toate categoriile și vor consta în cupe și diplome”, a declarat Mihai Ciuntea, coordonatorul secției de tenis din cadrul SCM Bacău.

Ședința tehnică va avea loc vineri, la ora 12.00, se vor face confirmările de participare urmate de tragerile la sorți, iar la ora 14.00 va fi afișat programul. În funcție de numărul de meciuri, jocurile vor fi programate de la ora 9.00 sau 9.30, începând de sâmbătă, 24 august.