14 iunie 2024
SportTenis/ Cupa Sidex Ceresit: Succese pentru ACS Moldosport

Tenis/ Cupa Sidex Ceresit: Succese pentru ACS Moldosport

Două succese pentru tenismenii de la ACS Moldosport Bacău antrenați de Ovidiu Ciulină cu ocazia turneului de categoria 1 național, Cupa Sidex Ceresit desfășurat zilele trecute la Adjud. Astfel, Ana Sofia Dănilă s-a impus la 12 ani feminin, în timp ce colegul său de club, Mihail Ganea, în vârstă de 12 ani, a avut câștig de cauză la prima sa participare la un turneu de U14.

Categoria 12 ani feminin s-a desfășurat în șah, Ana Sofia Dănilă obținând victorii pe linie: 6-4, 6-0 cu Alexandra Ismană Ilisan (SCM Bacău), 6-3, 6-3 cu Maria Pirpiliu (Fortuna Brăila), 6-1, 6-1 cu Anastasia Găbureanu (ACS Moldosport) și 6-2, 6-0 cu Natalia Burlacu (CSȘ Făgăraș). În clasament, Dănilă a fost urmată, în ordine, de Pirpiliu, Ismană Ilisan, Găbureanu și Burlacu.

Și turneul de 14 ani masculin s-a derulat în șah, Mihail Ganea trecându-și în cont următoarele rezultate: 6-4, 6-3 cu Sebastian Lazarev (Tennis AS Buzău), 5-7, 6-0, 10-0 (retragere medicală) cu Albert Carp (Arcada) și 6-2, 6-1 cu Rareș Plugariu (Giglio Iași).

spot_img
spot_img
- Advertisement -

Ultimele știri