Moment istoric la fileul Cupei Presei. Dupa ce fiecare dintre primele cinci editii a avut un invingator diferit, in acest an s-a inregistrat un succes cu repetitie. Câstigator in 2007, Radu Vasiluta (“Desteptarea”) a pus mâna si pe trofeul 2012, la capatul unui concurs in care s-a ocupat totodata de organizarea / programarea / desfasurarea meciurilor pe terenurile de tenis din baza SCM Bacau, gazda traditionala a acestei competitii.

In trei seturi

Derulata in perioada septembrie – octombrie, in functie de timp si de vreme, Cupa Presei s-a incheiat sâmbata seara. Inceputa pe lumina de zi, finala baietilor s-a terminat la lumina reflectoarelor, dupa mai bine de doua ore de joc reflectate in trei seturi. Primul i-a revenit lui Lucian Bogdanel (Vocea Bacaului) cu 6-0, in timp ce Radu Vasiluta s-a impus in tie-break (8-6) in actul al doilea, iar in decisiv a câstigat cu 6-4.

PUBLICITATE

Premianti

De pe teren s-a trecut la festivitatea de premiere, unde antrenorul Mihai Ciuntea si sponsorul Lucian Berdila au impartit cupele si diplomele semnate de catre Georgel Cojocaru, directorul Directiei Judetene pentru Sport si Tineret. Alaturi de finalisti si finaliste (locul I – Laura Pinter, 1 TV Bacau; locul II – Dana Popa, “Desteptarea”) au mai fost prezenti ocupantii locurilor III, Ciprian Bejenariu (Euro TV) si Gabriel Gritcu (1 TV Bacau).

“Ma bucur sincer ca am reusit sa pastram traditia si sa organizam, iata, a sasea editie a Cupei Presei. Le multumesc tuturor celor care au participat si care ne-au fost alaturi in ceea ce priveste organizarea.”
Mihai Ciuntea (antrenor SCM Bacau)


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ