De ieri, echipa Under 18 a României de tenis masculin se afla in Franta, la La Rochelle, acolo unde in perioada 27-29 iulie va disputa faza preliminara a Cupei Europei. Gruparea “tricolora” mizeaza pe trio-ul format din Vlad Andrei Dancu, Calin Manda si bacauanul Alex Manole.

România a fost repartizata in grupa B, alaturi de Franta, Belgia, Estonia, Grecia, Suedia si Ucraina. Astazi va avea loc tragerea la sorti, meciurile urmând sa se dispute in sistem eliminatoriu. Cele mai bune doua echipe se vor califica la faza finala, care va avea loc saptamâna viitoare, in Italia, la Venetia.

“Sunt increzator in faptul ca vom face o figura frumoasa, chiar daca sortii vor avea un cuvânt important de spus”, a declarat Alex Manole (SCM Bacau), referindu-se la faptul ca principalul adversar de evitat este Franta. Celelalte trei grupe ale competitiei se deruleaza in Cehia, Slovacia si UNgaria.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ