Inceputa din weekend, Cupa DJTS-SCM Bacau 2016 si-a desemnat in urma jocurilor de ieri, ultimii câstigatori. Astfel, in finala de 12 ani, masculin, Roman Vlad (Galati) s-a impus in fata lui Riscanu Tudor (Iasi) cu 6-1; 6-0. La 16 ani masculin, in meciul decisiv Perial Razvan (Vaslui) a câstigat in fata concitadinului sau Damian Bogdan cu 6-4; 6-7 (4); 6-1, iar categoria 16 ani dublu masculin in care s-a jucat in sistem „fiecare cu fiecare” a fost câstigata de perechea legitimata la CSM Bacau Balint Patriciu/ Alistar Stefan. In ultima zi a turneului s-a jucat si finala categoriei 12 ani dublu masculin in care perechea Roman Vlad/ Bosnea Radu s-a impus in fata cuplului Riscanu Tudor/ Chiosa Alexandru cu 6-0; 6-2.

Duminica, 28 august, s-a desfasurat si turneul pentru copii Tenis 10 la care au luat startul peste 30 de copii care s-au intrecut la cele trei categorii: rosu (teren mic), portocaliu (3/4 din teren) si verde (teren intreg). La finalul intâlnirilor s-au inregistrat urmatoarele rezultate:
-rosu, locul I Ibek Patrick , locul II Toma Miruna, locul III Besu Ioana si locul IV Lovin Xenia (SCM Bacau);

-portocaliu, locul I Perca Luminita (Roman), locul II Lovin Oliver (SCM Bacau), locul III Intuneric Alexandru (SCM Bacau) si locul IV Nicoli Amalia (SCM Bacau);

PUBLICITATE

-verde, locul I Lupu Rares (SCM Bacau), locul II Stoleriu David (Moinesti), locul III Macovei David (Comanesti) si locul IV Adomnicai Maia (SCM Bacau).

„A fost o competitie pe care noi am organizat-o in paralel cu Cupa DJTS-SCM care s-a dovedit un mare succes. S-a jucat in sistem de grupe si calificari ceea ce a inseamnat multe meciuri pentru participanti. Prin acest gen de competitii incercam sa-i atragem pe cei mici mai aproape de tenis, mai aproape de sport”, a declarat Mihai Ciuntea, antrenor si organizatorul competitiei.

loading...

Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ