Sâmbata s-a deschis la baza sportiva de lânga stadionul Municipal o noua editie a Cupei DJTS SCM Bacau la tenis la care s-au aliniat peste 100 de participanti din toate judetele Moldovei. Competitia se adreseaza categoriilor de vârsta 10, 12, 14 si 16 ani baieti si fete, inclusiv turneul de Tenis 10 (30 de participanti) care s-a disputat in sistemul rosu, portocaliu si verde (jumatate, trei sferturi si teren intreg) pentru categorii de vârsta 6,7, 8, 9 si 10 ani.

„Este un turneu traditional la care ne bucuram de o participare buna in fiecare an. Din punctul nostru de vedere, ne straduim sa organizam foarte bine acest turneu, lucru care se vede prin faptul ca avem o participare numeroasa. Competitia mica, Tenis 10, este un concurs care formeaza copiii mult mai de mici, din care noi ne dorim sa-i atragem pe cei mici catre joc, catre meci, sa descopere ce inseamna competitia si dorinta de victorie”, ne-a declarat Mihai Ciuntea, organizatorul turneului.

Turneul de la Bacau s-a desfasurat intr-un ritm bun, urmând ca luni si marti (29, 30 august) sa se dispute finalele. De la Mihai Ciuntea am aflat si faptul ca doi dintre cei mai buni tenismeni ai SCM-ului, fratii Manole au capotat inca din priumul tur la turneele la care au participat. Bogdan a pierdut la turneul de la Chisinau, iar Alex s-a vazut invins de un jucator chilian in turneul de la Galati.

loading...

Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ