In aceste zile, TC Bistrita Bacau gazduieste Cupa “1 Iunie” la tenis, competitie care include doua categorii de vârsta: 6-8 ani si 10-12 ani.

“Este un turneu de casa pe care il organizam cu prilejul Zilei Copilului, gratie sprijinului acordat de firma Issco Holding. In felul acesta, dupa mai multi ani de pauza, reinnodam firul traditiei. Turneul este unul benefic deoarece permite sportivilor nostri sa-si masoare fortele in regim de competitie”, a declarat antrenorul TC Bistrita, prof. Leonard Dimulescu.

La grupa de vârsta 6-8 ani se confrunta Lavinia Andries, Mihnea Andries, Victor Bâlu, David Nicuta, Dragos Agapie, Calin Basturea si Amalia Paduraru, in timp ce grupa 10-12 ani i-a reunit de o parte si de alta a fileului pe Eva Pozânarea, Andreea Adragai, Teodora Iordanescu, Andrei Umbrarescu, Calin Alexa si Andreas Moglean.

loading...

Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ