Vara s-a dovedit rodnica pentru tenismenul bacauan Bogdan Manole. Iar toamna nu se lasa cu nimic mai prejos! Dupa un prim turneu international câstigat la Chisinau, in luna august, sportivul legitimat la SCM Bacau si-a trecut in palmares un nou succes notabil.

Astfel, la finalul saptamânii trecute, Manole a cucerit, la Galati, Viva Trophy, competitie de categoria a treia din circuitul Tennis Europe Junior Tour rezervata tenismenilor Under 14. Cotat drept favoritul numarul 2 al turneului galatean, elevul profesorului Mihai Ciuntea a avut un parcurs excelent, fara set pierdut.

Manole a trecut in primul meci de Arash Saki cu 6-2, 6-0, pentru ca in turul secund sa-l invinga cu 6-4, 6-4 pe austriacul Hans Peter Kaufmann. In “sferturi”, bacauanul l-a eliminat cu 6-4, 6-3 pe compatriotul sau, George Luncasu, in semifinale l-a depasit cu 6-4, 7-6(2) pe bulgarul Samuil Konov, pentru ca in finala sa treaca de un alt tenismen din Bulgaria: favoritul numarul 1, Veselin Kiselkov.

PUBLICITATE

De altfel, finala cu Kiselkov s-a dovedit si cea mai strânsa confruntare, Bogdan Manole având câstig de cauza cu scorul de 7-6(2), 7-5. Acest succes i-a permis lui Manole sa ajunga la cota 180 de puncte, ceea ce-l plaseaza in ierarhia europeana masculina la U14 pe locul 161. Deocamdata!

loading...

Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ