Tenismenul SCM Bacau, Alexandru Manole va concura in urmatoarele doua saptamâni la doua turnee internationale Under 16 in Germania. Primul dintre acestea, “Jugend Cup” este un turneu de categoria 1 si va debuta astazi, la Renningen.

“Pentru Alex, este esential sa intâlneasca adversari cât mai valorosi, iar participarea la astfel de turnee externe ne permit acest lucru”, a declarat antrenorul lui Manole, Gabriel Ciuntea.

Un alt tenismen legitimat la SCM Bacau, Petru Berdila va evolua si el saptamâna aceasta la un turneu international ce se va desfasura la Câmpina: “Fibec Cup”. Cotat drept un turneu de categoria a treia, “Fibec Cup” este rezervat sportivilor Under 14.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ