Spre final de stagiune, Teatrul Municipal “Bacovia” desfăşoară repetiţii pentru două noi spectacole premieră. Secţia Dramă pregăteşte pentru public “Valentine’s Day în familie”, de Sergiu Vâlcu, o comedie spumoasă, în regia lui Adrian Găzdaru.

Din distribuţia spectacolului fac parte actorii Viorel Baltag, Marlene Duduman, Bogdan Buzdugan, Valentin Branişte, Nela Zare, Dumitru Rusu, Alina Simionescu, Corina Goranda şi Bogdan Matei. Scenografia va fi semnată de Gelu Rîşcă. Iar ilustraţia muzicală va fi realizată de Mirel Vrânceanu.

De asemenea, Secţia de Animaţie a Teatrului Municipal “Bacovia” lucrează la spectacolul “Prâslea cel voinic”, o adaptare după cunoscuta poveste a lui Petre Ispirescu. Regia este semnată de Cornelius Păvăloi.

PUBLICITATE

Duminică, 22 iunie, ora 11.00, Teatrul Municipal „Bacovia” vă invită să vizionaţi „Cenuşăreasa”, de Fraţii Grimm, un spectacol pentru întreaga familie. Regia este semnată de Adela Moldovan.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ