Peste 80 de sancţiuni contravenţionale au fost aplicate, ieri, de polițiști, pentru nerespectarea prevederilor legale privind transportul de persoane în regim de taxi şi a normelor privind circulaţia pe drumurile publice.

Polițiștii rutieri au acționat, la data de 16 decembrie a.c., în județul Bacău, pentru verificarea legalităţii desfăşurării activităților de transport public de persoane în regim ,,taxi”

S-a acţionat pentru depistarea persoanelor care practică ilegal activitatea de taximetrie, precum şi pentru sancţionarea celor care, deşi sunt autorizaţi, nu respectă regulile de tarifare sau calitatea serviciilor.

PUBLICITATE

Prin activităţile desfăşurate, poliţiştii au urmărit şi diminuarea concurenţei neloiale, verificarea stării tehnice a autovehiculelor taxi, precum şi verificarea funcţionării corecte a aparatelor de taxat.

În județul Bacău echipele de control au verificat, 224 autovehicule destinate transportului în regim taxi.

Ca urmare a abaterilor constatate, poliţiştii au aplicat conducătorilor de autoturisme în regim taxi 82 de sancţiuni contravenţionale, au reținut un permis de conducere și au retras un certificate de înmatriculare.

loading...

Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

3 COMENTARII

  1. Degeaba functioneaza bine aparatele de taxat daca ei nu le pun in functiune.Daca le ceri bon pentru banii dati se uita chioras la tine .Cred ca controalele sunt facute de ochii lumii .

LĂSAȚI UN MESAJ