Locuitorii din municipiul Bacău vor avea posibilitatea să-şi plătească taxele şi impozitele şi prin intermediul Poştei Române, în subunităţile poştale informatizate.

Contractul a fost încheiat cu Primăria Municipiului Bacău, iar taxele care se vor încasa prin intermediul Poştei Române sunt: amenzi de circulaţie; amenzi diverse; amenzi Poliţia Comunitară; amenzi transport în comun; taxa salubritate; taxa firmă; impozit teren P.F.; impozit teren extravilan P.F.; taxa folosire teren proprietate de stat; impozit clădire P.F.; impozit auto P.F.; impozit mijloace de transport marfă P.F.; venituri din concesiuni, închirieri şi publicitate; taxe şi tarife pentru eliberare de licenţe şi autorizaţii de funcţionare.

Subunităţile poştale prin care se vor efectua aceste încasări, sunt: OP Bacău 1 (program de lucru L-V: 8:00 – 19:00; S: 9:00 – 13:00); OP Bacău 1 – Ghişeu exterior 1(cu program de lucru: 9:00 – 17:00), OP Bacău 1 – Ghişeu exterior 2 (cu program de lucru: 10:00 – 16:00), OP Bacău 1 – Ghişeu exterior 3 (cu program de lucru: 8:00 – 16:00), OP Bacău 8 (cu program de lucru: 8:00 – 17:00), OP Bacău 9 (cu program de lucru 8:00 – 18:00) și OP Bacău 11 (cu program de lucru 9:00 – 17:00).

loading...

Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

2 COMENTARII

  1. La posta te apuca 50 de ani pana opereaza operatoarele de la ghiseu, mai ales la Onesti oficiile postale sunt in niste chichinete de apartament unde stau cate doua inchise intr-o cusca de sticla, unde nu le merg calculatoarele absolut deloc, se formeaza niste cozi interminabile pe 2 metrii patrati ca atat este spatiul de la intrare unde te asezi la rand si lumea este foarte nervoase. La posta nu sunt conditii de plata a taxelor, te duci in caz de urgenta cand ai de ridicat bani trimisi de undeva sau vreun colet, dar si la expedieri colete lumea prefera curieratul rapid numai sa nu stea la rand la posta, de prost.

LĂSAȚI UN MESAJ