Este oficial. Dupa perioada de constestatii care s-a incheiat, „in aceasta saptamâna se va semna contractul cu societatea câstigatoare, SC Elisa. Urmeaza o perioada in care se vor face reamenajari, urmând ca in 2-3 luni sa devina operational serviciul propriu-zis”, a declarat viceprimarul Ilie Birzu.

Contractul s-a atribuit pentru o perioada de zece ani, contra sumei de 3,4 milioane lei (36 mii lei /luna). Reamenajarea va costa 450 mii lei. Procedura de selectie a unui nou sediu in care sa fie mutate ghiseele de la Directia de Impozite si Taxe Locale a inceput in luna decembrie. Cinci societati s-au inscris cu oferte, dar dupa evaluarea in teren a spatiilor, s-a ajuns la concluzia ca acest imobil ar fi cel mai potrivit.

In luna ianuarie, Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta a amendat conducerea institutiei cu 3000 de lei intrucât caile de evacuare erau blocate de cantitati mari de documente. Acest lucru mai fusese constatat o data de pompieri, care au dat doar avertismente. Imobilul in care a functionat ani de zile directia apartine Consiliului Judetean. La un moment dat, s-a vehiculat posibilitatea de a muta activitatea in fostul Cinema Orizont, dar ideea a fost abandonata.

PUBLICITATE

Societatea comerciala Elisa, din Bacau, cu sediul pe str. Vasile Alecsandri nr. 63, infiintata in anul 1991, are ca obiect de activitate Lucrari de constructii la cladirile rezidentiale si nerezidentiale. A avut, din anul 2006, o cifra de afaceri in crestere continua (cuexceptia anului 2008, anul declansarii crizei economico-financiare) si a ajuns, in anul 2010, la aproape 6 milioane de lei.

Din 2010 insa a urmat, pâna in 2012, o scadere brusca, pâna la circa 800.000 de lei, pentru ca in urmatorii doi ani (2013 si 2014) cifra de afaceri sa se invioreze usor, dar nu a trecut de un milion de lei.
In 2014 – ultimul an pentru care au fost publicate date financiare la ANAF -, Elisa figureaza cu o cifra de afaceri de 839,513 lei si un profit net de 6.817 lei.

Firma are 32 de salariati. Angajatii ei vor ramâne in aceeasi cladire.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ