Ca sa aiba bani pentru asfaltarea drumurilor, primarul comunei Zemes, Costel Dudau, a introdus tarife suplimentare.

Principalii clienti vor fi companiile care au relatii cu Petrom. Astfel, pentru depasirea masei totale admise (16 tone), indiferent de tipul suspensiilor si numarul rotilor, firma va plati intre 0,20 si 2 euro/km, in functie de greutate.

In plus, in functie de axa si suspensii, se aplica un tarif intre 0,06 – 2,94 euro. Depasirea lungimii sau inaltimii admise va aduce, de asemenea, venituri comunei. Desi e judetean, drumul a fost dat in administrare CL Zemes.

PUBLICITATE

“Trebuia sa fac ceva, de asta m-au ales oamenii, sustine primarul. Deja am turnat un strat de asfalt pe 6 km, de la Zemes la Foale, iar acum il turnam pe al doilea. La Bolotau vom pune piatra sparta, presata, apoi praf de marmura. Va iesi foarte bine!”


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ