Un soare blând si promisiunea unor surprize puse la cale de Asociatia “Valoare Plus” a atras sute de bacauani, duminica, in Parcul Cancicov. Tatii si copiii lor au fost invitati de organizatori la evenimentul “Alo, tata, e ziua ta!”, desfasurat pe spatiul verde din vecinatatea zonei de joaca, prin care a fost marcata Ziua Tatalui. Trebuie sa stiti ca au fost tolerate si mamicile pentru ca si ele sunt bucuroase când tatii se afla in centrul atentiei.

“Prin organizarea acestui eveniment am incercat sa aducem in atentia opiniei publice responsabilitatile unui tata si impactul acestuia in cresterea, dezvoltarea si formarea armonioasa a copiilor sai”, a declarat Marian Paduret, presedinte. Organizatorii s-au straduit sa constientizeze publicul cu privire la importanta Zilei Tatalui, sa-i motiveze pe tatici sa ocupe un rol mai activ in cresterea copiilor, iar pe mame si copii, sa-si exprime aprecierea fata de tati, sa determine implicarea taticilor impreuna cu copiii lor in activitati creative si distractive, precum si sa formeze o comunitate cu „ambasadori” care vor promova rolul tatilor in familie si in societate.

Adulti si copii s-au distrat teribil participând la concursurile de aruncat mingea, tirul cu prastia, crosul cu baloane sau in saci. Au privit demonstratia de arte martiale sau au participat ei insisi la exercitiile de gimnastica aerobica.

PUBLICITATE

“Avem si un atelier de tâmplarie, in care tatal si copilul invata sa bata cuie, sa taie scânduri si cuburi, sa dea la rindea, dar toate numai impreuna, ne-a explicat Valeriu Costea.

Echipa trebuie sa fie formata neaparat din tata si copil.” Unii s-au pictat pe fata, altii au facut fotografii haioase folosind recuzita asociatiei (mustati, palarii etc.) sau au confectionat felicitari caci, nu-i asa, era Ziua Tatalui. Premiantii au fost rasplatiti cu acadele si sepci. Sarbatoarea a avut si un mesaj inscris pe tricourile tuturor voluntarilor: “Orice copil isi doreste un tata stabil.”

loading...

Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ