Polițiști din cadrul Sectiei 4 Politie Rurala Podu Turcului, în dimineata de 16.02.2016, au identificat, reținut și depus la Penitenciarul Bacau, doi bărbati, tata și fiu de 66 ani și respectiv 42 ani, ambii din satul Poiana, comuna Motoseni, judetul Bacau, ce posedau mandate de executare a pedepsei cu închisoare emise de catre Tribunalul Bacau, fiind condamnați la 3 ani si 6 luni, respectiv 5 ani inchisoare pentru infractiunea de tentativa de omor.

La data de 16.02.2016, lucrătorii Secţiei 7 Poliţie Rurală au identificat, şi reţinut un bărbat de 71 ani, din com. Palanca, pe numele căruia era emis mandat de executare a pedepsei cu închisoarea, fiind condamnat de Judecătoria Moineşti, la pedeapsa de 1 an şi 5 luni închisoare pentru săvârşirea de infracţiuni la regimul silvic.
A fost escortat şi depus în Penitenciarul Bacău.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ