Lei de plus, papusi in rochii de printese, masinute argintii, jocuri, DVD-uri si carti cu povesti au fost scoase de prin dulapuri si aduse la Târgul vintage “Copiii si noi”, organizat de voluntarii Asociatiei pentru Promvarea Dezvoltarii Personale (APDP). Standurile cu marfuri au fost asezate in parcarea Selgros.

Cei mai numerosi au fost elevii Colegiului de Arta “G. Apostu”. Unii au adus blugi, tenisi, coliere, altii colectii de roboti si minioni. Pustii de la Palatul Copiilor, Cercul de arta textila, au prezentat produse realizate de mâinile lor: gentute, rochii din deseuri, fustite din materiale reciclabile etc. Standul celor de la Colegiile “V. Alecsandri” si “Gh. Vranceanu” era populat cu animale de plus, o intreaga gradina zoologica, nou-noute.

Alaturi erau expuse coliere din lemn la fel de frumoase ca cele realizate de artistii consacrati. Le faceau concurenta cerceii din chihlimbar sintetic ale Elenei Cristofon, de la Scoala “Alecu Russo”. Dar copiii si-au imbiat clientii si cu bunataturi la târg: chec, briose, socata.

PUBLICITATE

“Noi am facut briosele aseara, ca sa fie proaspete, au spus in cor Carina si Ana-Maria, de la Scoala “Miron Costin”. “Ne-a asistat si mama!”

Fetitele din Margineni si-au laudat gemurile de capsune si trandafiri, iar cele de la Scoala “G. Bacovia” promiteau recompense: “Cine cumpara o bratara primeste si un cornet cu cirese!” Banii obtinuti din vânzari, dar si multe jucarii au fost donate APDP, pentru copiii necajiti. Târgul s-a incheiat cu premierea celor mai buni: titlul “Negustorul Târgului” a revenit Georgianei Rosu – Scoala “G. Bacovia”, clasata pe locul I. Pe locul II s-a situat Carina Padurariu – Scoala “M. Costin”, iar pe III, echipa “Limonada” de la Colegiul “G. Apostu”. Echipa “Limonada” a obtinut, in schimb, titlul de “Prim Donator”, suma donata de copii fiind de 1.460 lei.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ