Luni, 20 iunie, se deschide strandul cu apa sarata de la Salina Tg. Ocna. Baza dispune de internet wirelless gratis, dusuri, cabinet medical, terasa si market alimentar, sezlonguri si umbrele de soare.

Strandul va fi deschis zilnic intre orele 10 si 20, taxa de intrare fiind de 16 lei pentru adulti si 8 lei pentru copii.

Salina si strandul cu apa sarata nu sunt singurele atractii pentru turisti.

Orasul dispune de un modern centru balnear, “Parc Magura”, construit din fonduri europene, in care exista piscine cu apa dulce.

De vineri, sunt deschise si acestea. Programul este 9-21, iar taxa de intrare, 15 lei pentru adulti si 8 lei pentru elevi peste 14 ani si studenti.

“Cele doua stranduri sunt doua puncte importante pe harta orasului, arata primarul Stefan Silochi. Tg. Ocna este statiune balneo-climatica din 2013 si, datorita investitiilor, numarul turistilor a crescut permanent. Anul trecut am avut 215.000 de turisti, in 2014 – 187.000, iar in 2013 – 110.000. Speram ca anul acesta sa vina si mai multi.”


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ