Bacauanii care apreciaza valoarea bijuteriilor lucrate manual, pot cumpara obiecte expuse la Târgul hand-made “Cuceritorii”. Târgul este deschis pâna duminica, in Parcul Catedralei din municipiul Bacau, iar produsele sunt realizate de persoanele cu dizabilitati care lucreaza la Unitatea Protejata “Cuceritorii”.

“Este o ocazie de a ne promova si valorifica produsele realizate in micul atelier hand-made. Preturile sunt accesibile si variaza intre 3 si 50 de lei. Bijuteriile sunt lucrate si gândite de membrii Asociatiei Handicapatilor Fizic Bacau”
Dorina Poinaru, presedinta asociatiei

Standul de bijuterii lucrate manual a fost deschis joi dup-amiaza, iar membrii Asociatiei Handicapatilor Fizic Bacau pot fi gasiti zilnic pe aleea principala din Parcul Catedralei. “Avem bratari norocoase pentru toata lumea, iar in aceste mici bijuterii am pus fiecare putina speranta si daruire. Ii asteptam pe bacauani sa treaca pe la standul nostru si sa gasim impreuna bijuteria potrivita pentru ei sau pentru cineva drag”, a spus Cristina Gradinaru.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ