De doi ani, în fiecare sezon, de mărțișor, de Paște și de Crăciun, Cristina Negrea, studentă în anul II la profilul Marketing din cadrul Facultății de Științe Economice din Universitatea „Vasile Alecsandri” Bacău, organizează în Corpul C de la Universitate un târg de handmade în care prezintă și oferă spre achiziție produse creație personală.

Studenta face de cinci ani handmade și chiar și-a construit un brand „Cristina’s Handmade Shop”. Am întâlnit-o pe Cristina chiar în locul în care lucrează și expune în aceste zile, în instituția de învățământ superior.

„Pentru anul acesta am pregătit mărțișoare diverse, de la medalioane cu literă, magneți și chiar cercei, inele și origami”, ne-a spus. Ea poate fi găsită aici până pe 1 martie între orele 8.00 și 16.00. Creatoarea de mărțișoare ne-a asigurat că de la an la an apar produse noi, tehnici și categorii noi de produse, se schimbă și gamele de clienți, și, cel mai important, se îmbunătățește profitul – o parte din acesta este reinvestit în materiale, iar o altă parte este donată Casei de Copii „ProFamilia”.

Planul ei este să deschidă o afacere completă, cu un punct stabil de lucru și de vânzare, momentan produsele ei fiind putând fi achiziționate de pe site-ul ei www.cristinashop.ro.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ