In Bacau, la Galeriile Frunzetti (vizavi de Luceafarul), s-a deschis Târgul de Arta, editia a VII-a, unde sunt expuse peste 150 de lucrari de pictura, grafica si fotografie, semnate de cunoscuti artisti bacauani, cum ar fi Ilie Boca, Cristina Ciobanu, Ion Mihalache, Dumitru Macovei, Craita Mândra Vasile, Ion Ungureanu, dar si de tineri aflati in plina afirmare.

Galeriile pot fi vizitate, incepând de luni, de la ora 9,00, fiind o buna ocazie, in preajma sarbatorilor de iarna, de a oferi un cadou care, in timp, poate deveni o investitie profitabila. “Este o traditie deja a uniunii nostre de o oferi publicului larg ocazia de a vizita una dintre cele mai frumoase expozitii de arta, dar si de achizitiona, pentru familie si prieteni lucrari de arta ale unor artisti bacauani, cunoscuti sau mai putin cunoscuti, insa fiecare opera de arta poate constitui un dar cu valoare sentimentala, oferit celor dragi”, ne-a spus Dionis Puscuta, presedintele Uniunii Artistilor Plastici, Filiala Bacau.

Ziarul Desteptarea este partener media al acestui târg, consemnând si in zilele urmatoare impresii si ecouri de la expozitia cu vânzare de la Galeriile Frunzetti.

Târgul este deschis pâna in luna ianuarie a anului 2015.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ