Serviciul de Gestionare al Câinilor fără Stăpân din cadrul Primăriei Municipiului Bacău a organizat sâmbătă, 26 mai, un târg de adopții de căței. Activitatea s-a desfășurat la locul de joacă pentru căței din parcul Cancicov, cunoscut și sub denumirea de „cuțodrom”, iar personalul Serviciului de Gestionare al Câinilor fără Stăpân au prezentat băcăuanilor cinci patrupede care provin din Adăpostul de Câini Bacău.

„Scopul acestei acțiuni este de a informa băcăuanii că pot adopta câini, oricând, din Adăpostul Municipiului Bacău. Deja din acești câini, doi sunt rezervați pentru adopție.

În adăpost avem în momentul de față 3.300 de câini de toate taliile și din mai multe rase”, a declarat Dinu Păncescu, directorul Serviciului de Gestionare al Câinilor fără Stăpân Bacău.

Băcăuanii și-au arătat interesul față de căței, în prima oră trecând prin fața cuștilor peste 50 de iubitori de animale. Din Adăpostul Bacău, anul trecut au fost adoptați 225 de căței, dintre care jumătate au ajuns în străinătate.

Alte articole