Anul trecut, prin aceasta campanie, au fost ajutati 50 de copii din Colonesti

Mai multi studenti de la Universitatea „Vasile Alecsandri”, din cadrul Facultatii de Stiinte Economice, specializarea Marketing, anul III, sub coordonarea conf. univ. dr. Diana Prihoanca, au lansat un campanie umanitara, aflata deja la a doua editie si intitulata „Tare as ajuta un copil”. Concret, tinerii bacauani doresc ca prin aceasta activitate sa ajute 25 de copii din satul Fulgeris, comuna Pâncesti, pentru a avea un trai mai bun.

Astfel, pâna pe 18 aprilie, ei incearca sa strânga (cu ajutorul nostru, al semenilor, care vor sa le fie alaturi in aceasta campanie) hainute, incaltaminte, rechizite sau orice lucru care ar putea aduce un zâmbet pe chipurile micutilor.

„Aceasta «miscare sociala» a luat fiinta anul trecut – ne spun organizatorii – pe când studentii de atunci au avut aceasta initiativa si au hotarât sa faca ceva inedit, sa aduca fericire in sufletele copiilor.

PUBLICITATE

Asa s-a pornit la drum si au fost ajutati 50 de copii din satul Colonesti, care aveau nevoie de ajutor. Acum vor fi alti 25 de copii, cu vârste de la 7 la 12 ani, care se vor putea bucura de o viata mai buna.” S-a ales zona Fulgeris pentru ca este una dintre cele mai defavorizate din judetul Bacau, atât din punct de vedere socio-economic, cât si educational. Cu un buget initial de 150 de lei, contributia personala a studentilor, campania poate avea succesul scontat doar daca noi, toti ceilalti, le suntem alaturi. Iar pentru acest lucru, studentii bacauani ne cer ajutorul.

Orice lucru donat este binevenit. „Pe 19 aprilie, din toti banii adunati vom cumpara cele necesare, pentru ca pe 20 aprilie sa ne deplasam la Fulgeris pentru a darui ceea ce am colectat”, ne-a spus si Codrin Iuganu, unul din studentii care se ocupa de campanie. Cei interesati sa ajute se pot adresa direct Facultatii de Marketing de la Universitatea Bacau sau pot accesa pagina www.facebook.com / tareasajutauncopil.

loading...

Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ