Vreau sa arat ca un taran ca mine, un simplu taran, daca are un vis, il poate realiza – spune "Ninja Pete". Barbatul care ii multumeste lui Dumnezeu, intr-un filmulet postat pe YouTube, pentru Maseratiul pe care "i l-a dat" este bodyguardul actorului si fostului luptator de arte martiale britanic Alex Reid. Romanul se numeste Petre Craete, este originar din Bumbesti-Jiu si a lucrat ca militar in Garda Nationala. In urma cu cateva luni, el l-a provocat la lupta pe Catalin Zmarandescu, fostul bodyguard al lui Gigi Becali. "De cinci ani ma antrenez sa-l bat. Am 95 de kilograme, numai muschi garantat si, neoficial, sunt cel mai bun din lume", spune Craete.
In filmulet, fostul militar isi da arama pe fata: "Vreau sa arat ca un taran ca mine, un simplu taran, daca are un vis, il poate realiza".
De cand s-a mutat in Anglia, sa-l apere pe Alex Reid, Petre Craete a devenit un obisnuit al tabloidelor. El apare intr-o serie de fotografii publicate, vineri, de Daily Mail, in cadrul unui articol despre o seara romantica petrecuta de Alex Reid si iubita sa, modelul Chantelle Houghton. Cuplu este, evident, pazit de "taranul cu Maserati". Reid pare foarte multumit de bodyguardul sau, din moment ce a scris pe Twitter ca se afla la cinematograf cu iubita sa si cu "ninja Pete".
Sursa: Gandul.info


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ