Presedintele organizatiei judetene PNTCD Bacau, Gheorghe Silvestru Dogaru, a demisionat din functie in urma rezultatelor obtinute la alergerile Europarlamentare.

PNTCD a obtinut la alegeri in jur de un procent din voturi, scor care claseaza organizatia judeteana pe locul sase in tara.

Dogaru a declarat ca va continua activitatea politica in cadrul Initiativei Liberale, formatiune al carei presedinte este, la nivel judetean.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

4 COMENTARII

    • Cum cine-i ? Dogaru cel cu condamnarea cu suspendare pentru frauda fiscala.E bun de politician , nu-i asa ? Scoala ioc , origine sanatoasa berechet , dar tupeu si cazier , slava domnului !!!La mai mare si succes in refacerea echipei de aur cu domnii Stavarache , Berca si Scripete !

LĂSAȚI UN MESAJ