Agentia de Plati si Interventii in Agricultura Bacau elibereaza adeverinte agricultorilor care beneficiaza de sprijin in cadrul Schemei de Plata Unice pe Suprafata si vor sa faca credite pentru sustinerea activitatilor curente.

Conditia este ca agricultorul sa se adreseze unei banci care a incheiat o conventie cu APIA. In adeverinta se specifica suprafata, faptul ca beneficiarul indeplineste conditiile si nu face obiectul excluderilor de la plata, la data emiterii.

Dobânda aplicata de banci nu poate depasi ROBOR 6M A 4 la suta, iar comisioanele aferente creditului nu trebuie sa fie mai mari de 1 la suta. Imprumutul poate reprezenta pâna la 90 la suta din suma acordata de APIA.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ