Finalul saptamânii trecute a adus cu el o alta activitate desfasurata la Scoala Gimnaziala Lespezi, actiune care se inscrie in seria de evenimente din cadrul proiectului educational: „Anotimpuri in sunet, culoare, cuvânt”, care se va desfasura in mai multe scoli din judetul Bacau.

„Proiectul se incadreaza in categoria cultural-artistic si are ca scop utilizarea teoriei inteligentelor multiple, astfel ca elevii sa-si atinga potentialul maxim si sa-si manifeste creativ si adaptativ unicitatea”, a declarat inv.Sorina Ghiurca, initiatoarea proiectului.

In cadrul acestei activitati, copiii din invatamântul prescolar, primar si gimnazial ai scolii au prezentat momente de poezie, cântece vesele, scenete, parada modei eco.

Au fost expuse, in paralel, creatii artistico-plastice realizate de elevii indrumati de inv.Ramona Gabor, iar impreuna cu prof.Dorica Sulugiuc si inv.Sorina Ghiurca, s-au expus si s-au degustat bucate alese din camara bunicilor.

Educatoarele Tamara Ginju si Maria Tataru, alaturi de elevii indrumati de invatatoarele Corina Brinzei, Gabriela Ursache, Mariana Prisecaru, Laura Chiriloi, Manuela Furtuna au impresionat publicul prin frumoasele cântece si poezii de toamna, iar finalul programului a apartinut directorului scolii, Anamaria-Domnina Ginju (profesor limba engleza-italiana), care, alaturi de elevii sai de la clasa a V-a si a VI-a au sustinut un minirecital, dintr-un colaj de poezii si cântece in limbile engleza, italiana si spaniola, spre incântarea tuturor celor prezenti.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ