Bacauanii vor avea acces liber in unitatea militara/Foto: Ramona Ionescu

– cu aceasta data se schimba si comandantul unitatii

Luna august debuteaza cu o atmosfera de sarbatoare la Batalionul 631 Tancuri „Oituz”. Unitatea militara cu sediul in strada General Stefan Gusa, nr. 6, aniverseaza pe 1 august, 97 de ani de la infiintarea armei tancuri in armata României. Cu aceasta ocazie, bacauanii iubitori de forta bruta camuflata sub blindaj de tanc si alte mijloace blindate din dotarea militarilor bacauani, sunt asteptati la sediul unitatii, incepând cu ora 11.00, pentru a lua parte la Ziua Portilor deschise.

Citat: “Evenimentul face parte din seria de manifestari prilejuite de aniversarea a 140 de ani de existenta a Brigazii 15 Mecanizata “Podu Inalt” din Iasi, esalon superior al batalionului de tancuri Bacau”, declara cpt. Ion Anghel, ofiter de relatii publice la Batalionul 631 Tancuri “Oituz”

Cu 1 august 2016, la comanda unitatii va fi preluata de locotenent colonel Gabriel Turculet. Acesta il inlocuieste in functie pe lt.col. Marius Marian.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ