Mihaela Vieru (32 ani), din Onesti, se numara printre tinerii morti in incendiul de la Colectiv. Vestea ca a pierit in infernul de la Bucuresti i-a socat pe toti cei care o cunosteau si a provocat o durere imensa familiei.

Duminica seara, sicriul cu trupul neinsufletit a ajuns in Onesti si a fost depus la Capela Bisericii Sf. Constantin si Elena din orasul natal, pentru ca rudele si prietenii sa-si ia ramas bun de la ea. A fost o eleva de nota zece, o studenta exemplara si ajunsese in functia de director in cadrul unei firme din Capitala.

A mers la concert impreuna cu prietenul ei, alaturi de care isi facea planuri de casatorie, dar si-a gasit sfârsitul in acel infern, alaturi de alti 29 de tineri. Au murit nevinovati, iar rudele lor isi doresc acum ca autoritatile sa se trezeasca si sa ia masuri, pentru ca astfel de tragedii sa nu se mai intâmple.

„Am sperat  mereu sa nu fie ea cea care a decedat la clubul din Bucuresti, Mihaela fiind o fiinta puternica. Nu avem ce face, moartea ne-a luat chipul ei senin”, au marturisit, distrusi de durere, membri ai familiei Mihaelei Vieru.

Alaturi de mama sa (profesor cunoscut in Onesti, ce activeaza la Scoala Gimnaziala „George Calinescu”), rapusi de durere sunt singura sa sora, ce a venit de la Cluj la acest trist eveniment, si tatal ei (fost tehnician veterinar). Tânara va fi inmormântata in satul Ruginesti (jud. Vrancea), miercuri.

In spitalele din Bucuresti mai sunt circa 150 de raniti care se lupta pentru viata. Printre ei si doi onesteni, dar si bacauanca Teodora Maftei, de 36 de ani, fotojurnalist la ProTV.

Greu incercata de viata, Teo, cum ii spun colegii si prietenii, pare acum supusa unui nou test. Ea a trecut prin sapte interventii chirurgicale, dintre care trei pe creier, si din toate incercarile a iesit invingatoare. Acum toti cei care o cunosc se roaga ca ea sa reuseasca si de aceasta data. Iubea fotografia iar la concert a mers tot pentru a face fotografii.

Mai mult, aseara, in Bucuresti, a avut loc expozitia de fotografie „London Unedited – A Series of Unphotoshopped Photos”, semnata de Teodora Maftei. Familia si-a dorit ca evenimentul sa aiba loc, chiar daca ea este in stare grava in spital. Expozitia a fost stabilita a fi una cu vânzare iar banii adunati sa fie folositi pentru tratamentele de care va avea nevoie.
(Geta P., Ion M.)


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

6 COMENTARII

  1. Din partea colegilor profesori din Liceul Teoretic ” Spiru Haret” Moinesti transmitem condoleanțe familiei. Știm, cuvintele sunt prea slabe. In astfel de vremuri părinții rămași fără copii sunt de 100 de ori mai nenorociți. Cu fruntea în pământ, covârșiți de violența acestei vieți, încercăm să vă fim aproape, să solidarizăm cu revolta împotriva absurdului, a indolenței, a șirurilor nesfârșite de greșeli pe care societatea trebuie să le suporte. Director, prof. Adriana Căzănel

  2. Am sperat, cand am auzit la tv numele Vieru,sa nu fie ea,desi o stiam pasionata de muzica. Dar asa cum s-a mai spus,MUZICA POATE UCIDE, iar Mihaela e un martir pe altarul ei. Condoleante familiei greu incercate!
    inv.ANCA UNGUREANU

  3. dumnezeu sa o ierte sa aibe calea luminata si sa aibe grija de acolo de sus si de tinerii nostrii copii care sunt plecati si puteau sa fie in cazul lor in acel nenorocit si cumplit moment condoleante familiilor care trec prin aceste clipe

  4. Dumnezeu sa o ierte. Eu ca si coleg am cunoscut-o de foarte putin timp,dar a fost si va ramane o persoana minunata pentru noi.condoleante familiei.Marius x-lab.

  5. Ma intrebam de ce sunt atatea lumanari aprinse la intrarea in biserica Constantin si Elena Onesti. Am vazut intrand in biserica parinti insotiti de copii. Am intrenat sotul ce se intampla acolo! Dupa putin timp aflu dar nu pot sa cred nici acum…..vinovatul a fost Marius Dunca. Condpleante familiei !

LĂSAȚI UN MESAJ