Polițiștii au prins în flagrant un tânăr de 21 de ani, care a deposedat, prin smulgere, o persoană de telefonul mobil pe care îl avea asupra sa.

La data de 03.06.2014, în jurul orei 19.30, un echipaj de poliție rutieră din cadrul Biroului Rutier Bacău, aflat în serviciul de supraveghere si control pe strada Mărășești din Bacău, s-a sesizat din oficiu cu privire la faptul că un tânăr de aproximativ 20 de ani alerga spre strada Spiru Haret, urmat de o persoană de sex feminin care striga după ajutor.

Polițiștii au trecut la urmărirea tânărului, care a fost prins și imobilizat în fața unui imobil de pe strada Panselelor. Ajunsă la fața locului, persoana de sex feminin, de 33 de ani, a declarat că tânărul i-a smuls din mână un telefon mobil.

PUBLICITATE

În urma controlului corporal efectuat asupra celui în cauză, un tânăr de 21 de ani, din comuna Filipeni, a fost găsit telefonul mobil sustras, care a fost restituit părții vătămate.

În cauză, polițiștii de investigații criminale au întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tâlhărie.

Față de tânărul de 21 de ani s-a luat măsura reținerii pentru 24 de ore, urmând să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecatoria Bacău cu propunere de arestare preventivă.

IPJ Bacau


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ