Un tânar de 24 de ani, din Bacau, a murit dupa ce ar fi fost muscat de o capusa intr-o tabara de antrenament.

Alexandru Florescu urma un curs de pregatire de patru luni ca politist militar, la Fagaras. In luna august ar fi trebuit sa vina acasa, insa, soarta a vrut altfel. Se pare ca in timpul unei misiuni in natura el ar fi fost muscat de o capusa.

Initial nu a dat atentia acestui fapt, tratând boala ca pe o simpla raceala, insa, in cele din urma a fost internat in Spitalul Militar Central de la Bucuresti, unde a si decedat.

„A stat trei saptamâni in spital la Bucuresti in coma indusa. Virusul s-a raspândit prin sânge si i-a afectat sistemul nervos, apoi a inceput sa-i macine si celelalte organe”, povesteste Roxana Caruntu, care e de sase ani prietena lui Alexandru.

Pagina de Facebook a lui Alexandru s-a transformat in pagina de condoleante. Prietenii sai, rudele, profesorii au scris mesaje de ramas bun. „Un om frumos, plin de viata, mereu cu zâmbetul pe buze. M-a socat vestea ca te-ai stins atât de devreme si, in acelasi timp, am realizat cât de scurta este viata” – scrie Ionel Blanaru.

„Nu-mi vine sa cred, Alex .Tu, acel baiat cu glumele tale care ne scoteai din orice situatie, erai mândru de tine si de familia ta, mai ales de surioara ta… Acum ce faci, ai plecat… Ai rupt speranta de a te vedea din nou, sa mergem sa ne distram, sa ne facem viata cum iti placea tie… Ridica-te si spune-le tuturor ca esti bine, ca nu ai nimic si ca tu esti tare!”, scrie si Bianca Iacob.

Rezultatele oficiale ale autopsiei nu au fost, inca, aduse la cunostinta familiei.

Inmormântarea va avea loc astazi, la ora 12.00, la cimitirul din cartierul Izvoare.Abonați-vă la canalul Telegram Deșteptarea pentru a primi știri necenzurate de "standardele comunității"
PUBLICITATE