Tanar acuzat ca a bagat in spital un batran de 72 de ani

0

La data de 19 octombrie a.c., polițiștii au identificat și reținut un tânăr de 24 ani, din Bacău, bănuit de comiterea infracțiunii de loviri sau alte violențe.

În fapt, la data de 18 octombrie a.c., în jurul orei 06.00, polițiștii au fost sesizați de către un bătrân de 72 ani, din Bacău, cu privire la o agresiune care s-a produs asupra sa, în timp ce se afla în scara blocului în care locuiește.

Din verificările polițiștilor a rezultat că un tânăr de aproximativ 25 ani ar fi încercat să lovească victima, cu un obiect contondent, în zona abdominală. Bătrânul de 72 ani a fost transportat la Spitalul Județean Bacău pentru îngrijiri, unde a rămas internat.

În urma activităților desfășurate, polițiștii au reușit identificarea și reținerea pentru 24 de ore a unui tânăr de 24 ani, din Bacău, bănuit de comiterea faptei, urmând a fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Bacău, cu propunere de arestare preventivă.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ