Bacul de la Furnicari a fost terminat.

“Este gata, arata foarte bine si e dotat cu tot ce-i trebuie, echipamente de salvare, echipamente de stingere a incendiilor, motoarele pornesc, totul functioneaza, dar trebuie sa verificam daca merge pe apa. Cum se dezgheata il lansam si facem receptia”, a declarat Veronica Dontu, primarita din Tamasi.

Bacul va scurta drumul spre Bacau si terenurile agricole cu 15 km, motiv de bucurie pentru toti locuitorii, dar si pentru agentii economici.

PUBLICITATE

“Toata lumea e fericita, arata Veronica Dontu. Si cei din oras sunt nerabdatori sa-si plimbe copiii.”

Lucrarile au inceput in toamna trecuta, investitia in valoare de 1,32 milioane de lei fiind realizata de CJ Bacau in parteneriat cu Primaria Tamasi.

Cu-bacul-pe-Siret

Vechiul bac nu mai functiona din 2010.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

7 COMENTARII

  • Din pacate barca nu o sa poata fi lasata la apa din cauza inghetului…..pun pariu ca si in August va fi inghetat raul.
   Dar daca prin absurd gheata se va topi atunci sa vezi bataie pe pe firmele care vor dori sa administreze ( incaseze ) ,ca apoi sa cotizeze .
   A se vedea partia nemira ,da asta e alta poveste.Sau aceiasi poveste cu alt subiect etcetcetc

 1. Vai de capul vostru! Norvegienii contruiesc sosele spectaculoase care intra in mare si voi mergeti cu pluta pe Siret ca pe vremea lui Creanga! Sunteti praf pulbere fina!

 2. va grabiti sa ii ridicati osanale “d-nei primar” pentru inca o excrocherie din care si-a incasat comisionul si a dat si mai departe din el pentru a fi protejata si a primi in continuare bani de la CJ cit altre multe comune la un loc;
  cine credeti ca va scurta drumul cu 15 km pentru a plati taxa la bac si a ajunge intr-o sosea plina de gropi si hirtoape ?
  cite traversari zilnice taxate ar trebui sa faca aceasta” minune ” numai pentru a-si acoperi costurile de intretinere dar si pentru amortizarea si eficientizarea investitiei ?
  laudati-o in continuare pe d-na asa cum ati laudat o si cind a construit after scool-ul in care si-a petrecut cu apropiatii diferite evenimente , si cind planta primii puieti in livada care nu mai exista si cind a asfaltat un drum care se opreste brusc in panta si cind a investit enorma pentru renovarea vechiului sediu al primariei sau al scolii Tamasi cladiri care nu au intrebuintari mai deloc si cind a cumparat microbuz si a “infiitat ” serviciul comunal de transport public de persoane si lista e mai lunga- dati-i tare ca vin alegerile si “d-na ” trebuie sa iasa ca mai sunt bani si proiecte ;
  Pregatiti-va condeiele ca urmeaza noi realizari marcante nu conteaza gradul de indatorare al comunei si ca nu s-a creat nici un loc de munca principalul e sa implementam proiecte din care iese comisionul-si nu va agatati de amanunte legate de averea pe care “D-na ” a realizato din modestul salar de primar .

LĂSAȚI UN MESAJ