Tâlhărie ratată

4

Un bărbat care a vrut să jefuiască o femeie a fost pus la pământ de mai mulți cetățeni pe o alee a unui bloc în apropiere de sediul Inspectoratului Județean de Poliție din Bacău.

Incidentul a fost filmat de un locatar iar filmul a fost urcat pe Facebook.

“Atenție seara, în special femeile, la indivizi dubioşi. Tâlhăriile se pot petrece şi nu întotdeuna veți avea şansa să intervină cineva ca aici. Când am început să filmez tâlharul era deja pus la pământ, iar victima, o femeie, se îndrepta spre secția de poliție. Bacău, vis a vis de bariera de la Poliție, 20:34”, a scris Cristian.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

4 COMENTARII

  1. Am vazut si eu in plina zi in zona pietii sud, spre cofetarie , cum un individ i-a smuls lantisorul de la gat unei tinere care era cu copilul in carut.In aceasta zona opereaza probabil individul.

LĂSAȚI UN MESAJ