Sergentul major Lupu Alexandru din Gruparea de Jandarmi Mobilă Bacău l-a oprit şi imobilizat pe autorul unei fapte de tâlhărie în municipiul Fălticeni.

Totul s-a petrecut în după-amiaza zilei de 28.12.2015 când femeia vroia să intre în casa scării.

Profitând de faptul că nu erau oameni în jur, autorul, un tânăr de 20 de ani, s-a apropiat din spate, i-a luat poşeta, după care a fugit spre centrul oraşului. Victima avea telefonul în poşetă şi nu avea cum să anunţe furtul, însă nu l-a scăpat din ochi pe făptaş, strigând după ajutor.

FOTO 1

„Eram cu maşina şi am observat un bărbat care avea o geantă în mână şi alerga. În spatele acestuia, o femeie de aproximativ 40 de ani striga după ajutor. Am oprit imediat maşina , am fugit după individul respectiv şi l-am imobilizat, fiind ajutat şi de un prieten. Am sunat la 112 şi la faţa locului a ajuns un echipaj de poliţie care l-a legitimat şi l-a condus la sediul poliţiei pentru continuarea cercetărilor” a declarat jandarmul.

Victima şi-a recuperat poşeta în care avea bunuri în valoare de 1.000 de lei dar și documentele personale. În continuare cercetările vor fi efectuate de către organele de poliţie în vederea luării măsurilor legale.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

3 COMENTARII

  1. felicitari!

    aceste exemple ar trebui promovate zilnic, in cazul in care se intampla, pt ca asa vedem si noi ca spirirtul civic nu a disparut!!!!

    FELICIATRI!!!

LĂSAȚI UN MESAJ