In ultima zi a Săptămânii “altfel”, Școala Gimnazială ”Constantin Platon” Bacău și-a sărbătorit elevii talentați pe scena Teatrului Municipal Bacovia,eveniment susținut de Primăria Municipiului Bacău. Dansatori, cântăreți, instrumentiști, oratori, cu toții și-au etalat personalitatea artistică într-un spectacol de mare ținută. ,demonstrând încă o dată ,că elevii acestei școli sunt mici artiști cu aspirații mărețe.
Spectacolul ”Sunt Cineva în școala mea!” face parte din micro-grantul “Educație deschisă tuturor!”, derulat n cadrul proiectului “Incluziune socială prin servicii integrate la nivel comunitar,dezvoltarea de capacități și sprijin pentru școli selectate”.Parteneri ai proiectului în derulare sunt: Primăria Municipiului Bacău , Inspectoratul Județean Bacău și UNICEF.
Un ansamblu de micuțe balerine ,pregatite de d-na prof. Simona Baicu au fost invitatele speciale ale spectacolului, acestea fiind deliciul publicului. La finalul spectacolului,toți elevii școlii au fost răsplatiți cu trofee și diplome.
Directorul Scolii ”Constantin Platon”, prof. Sorin Bostan,împreună cu profesorul coordonator al spectacolului Emilia Poiată, au pus mult suflet pentru ca toți elevii școlii sa se simtă incluși, valorizați și apreciați pentru eforturile și talentele lor artistice.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ